Naročilo preko telefona +385 1 7776 471

BREZŽIČNA ZUNANJA KAMERA DIGICAM

Zaščitite svoj dom in ljubljene osebe na pameten način!
PRIHRANEK - 69%
100% varen nakup z možnostjo vračila brez vprašanj.
01 777 43 86
EXPRESS Dostava
Brezplačna poštnina
2 letna garancija
Imejte stalni nadzor s svojim telefonom
Kamera vam na pametni telefon pošlje alarmno sporočilo in aktivnosti obiskovalcev shrani na pomnilniško kartico, tako da lahko dogajanje preverite tudi pozneje.

Nerjaveč, trpežen material

Zunanja varnostna kamera ima vgrajen odziven mikrofon, s pomočjo katerega lahko poslušate in se pogovarjate prek naše aplikacije. Dvosmerni zvok vam omogoča komunikacijo z dobrodošlimi prijatelji, alarm za zaznavanje gibanja pa lahko odvrne nezaželene goste in živali.

Teža ki jo dvigne

Omogoča 320° vodoravno in 120° navpično rotacijo, s čimer lahko pokrije vsa področja. 4x digitalni zoom omogoča, da približate sliko, da bi podrobneje videli oddaljene predmete, ali jo oddaljite za boljši pregled večjega območja.

Učinkovito orodje

Kadar koli bo zaznano gibanje, boste iz aplikacije prejeli obvestilo neposredno na svoj pametni telefon. Nihče se ne bo mogel izmuzniti, ne da bi ga opazili. Ni potrebe, da bi ves čas gledali spletni video!

Enostavna uporaba

Kamera se zlahka poveže z vašim WiFi omrežjem doma ali v pisarni, kar vam omogoča, da do svojega video prenosa dostopate od kjer koli, kjer imate internetno povezavo. S pomočjo intuitivne aplikacije, ki je na voljo za operacijska sistema iOS in Android, lahko video prenašate v realnem času.

Imejte na očeh vsak kotiček svojega doma ali delovnega mesta
Panoramski pogled vam omogoča, da vidite vse, kar se dogaja znotraj ali zunaj vašega doma. Kamero je mogoče uporabljati tudi kot elektronsko varuško.

SHRANJEVANJE V OBLAKU

Vsi videoposnetki in fotografije bodo shranjeni v oblaku aplikacije, tako da boste do njih vedno lahko dostopali s telefonom.

Imejte ves čas popoln pregled nad dogajanjem s pretočnim predvajanjem v živo na svojem telefonu!
Samo še 5 artiklov na zalogi
Prodano 84 kom v zadnjih 24 urah
150 oseb si trenutno ogleduje izdelek
Od sedaj naprej boste lahko imeli stalen nadzor nad svojim domom, medtem ko ste na dopustu ali v službi. Videoposnetki vam bodo s telefonom vedno na voljo, z dotikom zaslona pa lahko premikate tudi kot kamere. Odporna na vodo in prah!
Izdelek ni na voljo v fizičnih trgovinah!
ocena 4,7 / 5
TOP IZBIRA
1x 34,99/kos 2x 27,99/kos 3x 24,49/kos
PRIHRANEK - 33,00

Specifikacije:

Kaj pravijo zadovoljni uporabniki?

I***A.

dobra kamera! kakovostna slika, odlično se je povezala z android telefonom .. funkcija alarma se mi zdi super. priporočam

J**I.

obožujem to kamero!!! moj dom je vedno varen, ko smo na počitnicah... v teh časih je res nekaj, kar moraš imeti...

P***R.

Odličen izdelek .. namestil včeraj.. dober razpon vrtenja kamere.. odličen wifi sprejem..priročnik za uporabnike bi lahko bil bolj podroben.. vendar je zato njihova podpora strankam odlična..

B***N.

Kakovost videoposnetka je zelo dobra, ima funkcijo povečave, nameščanje je zelo enostavno, vendar morate da bi vstavili SD kartico kamero sneti in nato vstaviti kartico, kar je kar nekaj dela...

Nakup 100% brez tveganja

Izdelek nam lahko vrnete, mi pa vam vrnemo vaš denar, brez dodatnih vprašanj.
01 777 43 86
EXPRESS Dostava
Brezplačna poštnina
2 letna garancija

FAQ

Često postavljana pitanja o isporuci, povratu proizvoda, opcijama plaćanja.

Rok isporuke je obično do 2 radna dana. Kad primimo i obradimo vašu narudžbu, bit ćete obaviješteni putem e-pošte. Ako e-mail ne dobijete u roku od 1-2 dana, kontaktirajte nas.

Ako u trenutku dostave niste na adresi, kurir može ostaviti paket na mjestu preuzimanja. Ako ne znate gdje je vaš paket, nemojte oklijevati kontaktirati nas.

Pakete dostavlja dostavna služba Hrvatska pošta.

Ako proizvod nije ispunio vaša očekivanja, možemo izvršiti povrat novca ili zamijeniti proizvod drugim.

Sve informacije o povratu proizvoda nalaze se na našoj web stranici na dijelu Povrat i Zamjena.

Molimo šaljite na poruku na info@mrmaks.hr ili nas nazovite na 0994818262.